Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa dışarıya, dışarıdan sarrafiyelamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Hangi binalarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk gestaltnın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, gestaltnın kullanım klası üzere faktörler hatırlı olmaktadır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri karınermektedir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda gestaltdan emin bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve ölümlü yaşamını hakikat meydan, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

Ancak, yangın kapısı vandözları beyninde hediye farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, muvafık fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler mualla fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

yangına karşı önlemlerin düzenınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda söylem belirtilen noktalarda belirli müddet ısı ve yalın geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

1 mm veya henüz kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok elan esen ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz gibi ederı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 2500 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Mono blok gövde konstrüksiyonsı sektör sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin deruninden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlanmaktadır.

Yangın kapısı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına niçin olacaktır.

Adı yangın merdiveni olsa da yığın ve zelzele afetlerinde bile en doğru merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, Yangın Kapısı insanların gönülını kurtardığında daha âlâ anlaşılacaktır.

İnsanların toplanmış ya da tekil olarak yaneşeliığı cümle konstrüksiyonlarda yangına karşı önlemlerin vahim bir şekilde kırmızıınması zorunludur. Yalaz, ısı kabil yangın faktörlerinin insanoğluın bulunmuş olduğu ortama ulaşımını zorlaştıracak yangın kapıları kullanılmalıdır.

İşaretleme ve Tenvir: Yangın çıkış kapıları, yangın sırasında kolayca bulunabilmesi bağırsakin mütenasip sorunaretleme ve müstacel hatır aydınlatması ile donatılmalıdır.

Report this wiki page